foto

John Stephens

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
Year Zero (S05E01)
2017 Gotham (TV seriál)
Queen Takes Knight (S04E11)
Pax Penguina (S04E01)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Better to Reign in Hell... (S03E01)
2015 Gotham (TV seriál)
Under the Knife (S01E20)
2009 Super drbna (TV seriál)
Dan a hvězda (S03E04)
Říše Bassů (S02E14)
2008 Super drbna (TV seriál)
Možná poteče krev (S02E09)
Temná noc (S02E03)
2007 O.C. (TV seriál)
The Shake Up (S04E14)
2006 O.C. (TV seriál)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Sleeping Beauty (S04E05)
The Gringos (S04E02)
další epizody (5)
2005 O.C. (TV seriál)
The Anger Management (S03E07)
The Last Waltz (S03E04)
The Showdown (S02E22)
další epizody (6)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
Konfrontace (S03E15)
Slavnostně přísahám (S03E11)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nějak nám to nevychází (S02E22)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Mladíček na útěku (S02E09)
Emily v říši divů (S01E19)
Osudoví milenci a jiní cizinci (S01E16)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
Ace Chemicals (S05E07)
2018 Gotham (TV seriál)
A Beautiful Darkness (S04E13)
2016 Gotham (TV seriál)
Pinewood (S02E18)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kabaret bude (S03E10)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kdo tady žárlí (S02E04)
Super drbna (TV seriál)
Je to hrozně složité (S06E08)
2009 Super drbna (TV seriál)
Dost o Evě (S03E06)
O sederu je možné všechno (S02E21)
2007 O.C. (TV seriál)
The French Connection (S04E10)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 O.C. (TV seriál)
The Sister Act (S03E12)
2005 O.C. (TV seriál)
The Dearly Beloved (S02E24)
The O.Sea (S02E23)
The Showdown (S02E22)
další epizody (17)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
The SnO.C. (S02E05)
The New Era (S02E04)
další epizody (6)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2005 O.C. (TV seriál)
The Brothers Grim (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace