foto

Henri de Turenne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Ferme du crocodile, La (TV film)
1984 Pevnost Saganne
1977 Loup blanc, Le (TV film)

TV seriály

2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1990 Sixičme gauche (TV seriál)

Dokumentární

2009 Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál)
Peklo (E06)
V kleštích (E05)
Spojení (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky