foto

Petra Martínez

  • nar. 24.6.1944 (75 let)
    Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Petra
2015 Hablar
Palmeras en la nieve
2014 Las ovejas no pierden el tren
2013 El amor no es lo que era
Todas las mujeres
2011 Přímý volný kop
Zatímco spíš
2010 K čertu s ošklivci
Zumo de limón
2009 Zrozeny, aby trpěly
2007 Samota
2006 Noc slunečnic
2005 Locos por el sexo
2004 Escuela de seducción
Špatná výchova
2003 Noviembre
2001 Gente pez
Salvajes
Sólo mía
2000 Zima lesních víl
1999 Nikdo nikoho nezná
1998 Allanamiento de morada
1995 Entre rojas
1977 Camada negra
1976 Colorín colorado

TV seriály

2012 Toledo (TV seriál)
2010 Princesa de Éboli, La (TV seriál)
Todas las mujeres (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
Herederos (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2003 Código fuego (TV seriál)
Los Serrano (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 Condenadas a entenderse (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1979 Barrio Sésamo (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky