foto

David Goetsch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Cognition Regeneration (S10E22)
The Romance Recalibration (S10E13)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
Rozhodovací martyrium (S07E19)
Nejasnost s konferencí (S07E14)
2013 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vytěsnění monstra (S06E17)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Záhada čísla 43 (S06E08)
Poznatek o Higgsově bosonu (S06E03)
Zasvěcení do beta testování (S05E14)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozšíření Válečníků z Ka’a (S05E10)
Rozptýlení ornitofobie (S05E09)
Fluktuace dobráctví (S05E07)
další epizody (6)
2010 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Komplikovanost vztahů (S04E09)
Upotřebení schodiště (S03E22)
Wheatonova repríza (S03E19)
další epizody (4)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Mateřská shoda (S03E11)
Deficit lepících kachen (S03E08)
Fotbalový klam (S03E06)
další epizody (6)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Triangulace bílého chřestu (S02E09)
Rozšíření o tapír-Spock (S02E08)
Euklidovská alternativa (S02E05)
další epizody (7)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
Hamburgerový postulát (S01E05)
Hypotéza otrubové vlákniny (S01E02)
2004 Game Over (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace