foto

Dick Emery

  • nar. 19.2.1915
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.1.1983 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Dick Emery Comedy Hour, The (TV film)
1976 Find the Lady
1972 Ó, jak jsi strašný!
1970 Kořist
1969 Making of Peregrine, The (TV film)
1968 Baby Love
Žlutá ponorka
1965 Big Job, The
1963 Falešná ruka zákona
Just for Fun
1962 Andělé spásy
Fast Lady, The
Mrs. Gibbons' Boys
Reunion, The (TV film)
1961 Quillow and the Giant (TV film)
1960 Light Up the Sky!
Taste of Money, A
1959 Follow a Star
1956 Case of the Mukkinese Battle Horn, The

TV seriály

1983 Jack of Diamonds (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
1980 Lena (TV seriál)
1977 Dick Emery Show in Australia, The (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 River Rivals (TV seriál)
1964 Room at the Bottom (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1958 After Hours (TV seriál)
A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Educating Archie (TV seriál)
1957 Army Game, The (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1977 To See Such Fun

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace