foto

Veronica Diaz-Carranza

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Dark Place
Behold My Heart
2013 Bike Cops Van Nuys (TV film)
Blaze You Out
Štěňata v akci
2011 Mamitas
2006 Stávka (TV film)

TV seriály

2019 L.A.'s Finest (TV seriál)
...My Lovely (S01E06)
Defiance (S01E02)
2017 La Quinceañera (TV seriál)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Vězeň (S02E05)
Krev v ulicích (S02E04)
2015 Code Black (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Komplikace (TV seriál)
Outbreak (E05)
Immune Response (E04)
2013 The Hustle (TV seriál)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Apprenticeship (S08E06)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Voják, jak se patří (S07E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace