foto

David Wilcox

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Bull (TV seriál)
Light My Fire (S01E09)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
Sins of the Fathers (E11)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Murmurations (E02)
Pilot (E01)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
6:02 (S03E20)
Nesmrtelnost (S03E13)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Únos (S03E07)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Červ (S02E09)
Tříštivý (S02E03)
Polda z Marsu (TV seriál)
Pomsta zlomené čelisti (E13)
Podívejte se na muže zákona (E08)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Vidělo jsi svou matku, dítě, stát tam ve stínu? (E04)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Skeleton (E08)
Truth or Consequences (E04)
Vigilante (E03)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nájezdníci (S02E06)
1998 First Wave (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace