foto

Blake Michael

  • nar. 31.7.1996 (22 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Princess of the Row
2017 The Student
2016 Mostly Ghostly 3: One Night in Doom House (TV film)
2015 I Killed My BFF (TV film)
2011 Lemonade Mouth (TV film)
Living with N.A.D.S.: The Jimmy Epson Story
Pohřebák
2010 Děti bez hranic
2009 Magellan
2008 Elephant Juice
2004 Chosen

TV seriály

2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
2007 October Road (TV seriál)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Kresli a hádej (TV pořad)
2011 KARtv (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Anonymous

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Anonymous

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace