foto

Dmitrij Nagijev

  • nar. 4.4.1967 (51 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rjobra
2018 Babuška ljogkogo poveděnija 2
Fizruk spasayet Rossiyu
Jolki Poslednije
Neprominutý
2017 Jolki novyje
Kuchňa. Posledňaja bitva
2016 Sindbad. Piraty sjemi štormov
Smešariki. Legenda o Zolotom Drakoně
Superplochije
Vsjo o mužčinach
2015 Goroskop na udaču
Kletka
Odnoj levoj
Samyj lučšij děň
Tri bogatyrja. Chod koňom
2014 Kuchňa v Pariže
2013 Kurjer iz Raja
Poljarnyj rejs
Čto tvorjat mužčiny!
2012 Mužčina s garantiej
Rževskij protiv Napoleona
Sněhová královna
2011 Kamenskaja 6: Prostaja kombinatsija (TV film)
Kamenskaja 6: Pružina dlja myšelovki (TV film)
Kamenskaja 6: Vspomniť - nelzja (TV film)
Kamenskaja 6: Černyj spisok (TV film)
2010 Linksmoji našlė
2009 LOpuCHI
Samyj lučšij film 2
Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
2008 Paradox
Samyj lučšij film
2007 Nulevoj kilometr
2005 Kamenskaja 4: Dvojnik (TV film)
2003 Kamenskaja 3: Illjuzija grecha (TV film)
Kamenskaja 3: Sedmaja žertva (TV film)
2002 Kamenskaja 2: Ukraděnnyj son (TV film)
2000 Kamenskaja 1: Ně mješajtě palaču (TV film)
Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi (TV film)
Kamenskaja 1: Smerť radi smerti (TV film)
Kamenskaja 1: Ubijca poněvole (TV film)
Kamenskaja 1: Čužaja maska (TV film)
Kamenskaja 1: Šestěrki umirajut pěrvymi (TV film)
1999 Kamenskaja 1: Stěčenije obstojatělstv (TV film)
1998 Čistilišče (TV film)

TV seriály

2014 Fizruk (TV seriál)
Kontužennyj (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2007 Savva Morozov (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Kamenskaja 4 (TV seriál)
Mistr a Markétka (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2003 Kamenskaja 3 (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vdud (TV seriál)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace