foto

Dmitrij Nagijev

  • nar. 4.4.1967 (52 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Děvuški byvajut raznyje
Rjobra
2018 Babuška ljogkogo poveděnija 2
Fizruk spasayet Rossiyu
Jolki Poslednije
Neprominutý
2017 Jolki novyje
Kuchňa. Posledňaja bitva
2016 Sindbad. Piraty sjemi štormov
Smešariki. Legenda o Zolotom Drakoně
Superplochije
Vsjo o mužčinach
2015 Goroskop na udaču
Kletka
Odnoj levoj
Samyj lučšij děň
Tri bogatyrja. Chod koňom
2014 Kuchňa v Pariže
2013 Kurjer iz Raja
Poljarnyj rejs
Čto tvorjat mužčiny!
2012 Mužčina s garantiej
Rževskij protiv Napoleona
Sněhová královna
2010 Linksmoji našlė
2009 LOpuCHI
Samyj lučšij film 2
Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
2008 Paradox
Samyj lučšij film
2007 Nulevoj kilometr
2006 Pervyj doma (TV film)
2005 1-j Skoryj (TV film)
1998 Čistilišče (TV film)

TV seriály

2014 Fizruk (TV seriál)
Kontužennyj (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
Čjornyj spisok (S06E05)
Prostaja kombinacija (S06E02)
další epizody (4)
2009 Kaťa (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2007 Savva Morozov (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Mistr a Markétka (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Ukraděnnyj son (S02E01)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Ně mešajtě palaču (S01E08)
Čužaja maska (S01E07)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
další epizody (6)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)

Dokumentární

2017 Vdud (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky