foto

Emma Hamilton

  • nar. 1984
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Padlá královna (TV film)
2015 Mary: The Making of a Princess (TV film)
Poslední taxi do Darwinu
2012 S ledovým klidem
2011 Whole Lotta Sole
2009 V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2016 Hyde & Seek (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Marnotratný otec (S02E08)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
Tajemství srdce (S04E09)
Šestá a poslední manželka (S04E07)
další epizody (9)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
další epizody (6)

Divadelní záznam

2013 Royal Shakespeare Company: Richard II (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky