foto

Matthew Dyas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Egyptem s nejlepším průzkumníkem (TV seriál)
2018 Den na planetě Zemi (TV film)
2017 Záhady lidského těla (TV seriál)
2016 Přírodní síly (TV seriál)
2011 Létající monstra
Náš původ (TV seriál)
2010 Jak nás Země stvořila (TV seriál)
2008 Oceány (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Záhady lidského těla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky