foto

Anton Sivers

  • nar. 23.7.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Amanat
2011 Dom na obočině
2008 Kačeli
2006 Poceluj babočki

TV seriály

2016 Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Spasajsja, brat! (TV seriál)
2014 Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Vasilisa (TV seriál)
2009 Verbnoe voskresene (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
Soavtory (S05E05)
Posmertnyj obraz (S05E04)
další epizody (6)
2005 Sčastlivyj (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čjornaja metka (S03E15)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Format A4 (TV seriál)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Těmnoje pivo, ili urok anglijskogo (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky