foto

Juan-Carlos Guzman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hatchet County
2009 Children of the Hunt
Vzpoura strojů
2008 Azyl
2007 Rozsudek smrti
2006 Rukama nohama

TV seriály

2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Can't Stop This Thing We've Started (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace