foto

Luiza-Gabriela Brovina

  • nar. 8.3.2003 (17 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Perevodčik
Zavtrak u papy
2014 Něbo padšich
Zimy ně budět
2012 S novym godom, mamy!
2011 Gromozeka
2010 Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)

TV seriály

2016 Gorod (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
2014 Samara 2 (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Slaboje zveno (E03)
Vysšaja mera (E02)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
Zdes kto-to est: Iskuplenije (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
Zděs kto-to jesť (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky