foto

Jurij Kolokolnikov

  • nar. 15.12.1980 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 My
Serebrjanyje koňki
Tenet
2019 6 underground: Tajné operace
Děvjataja
Humorista
Tajemství dračí pečeti
2018 Útok z hlubin
2017 Zabiják & bodyguard
2016 Dueljant
2015 Mädchen im Eis
Pro Ljubov
Zavtrak u papy
2014 Ljubit - ně ljubit
Mama daragaja!
2013 Intimní místa
Rasputin
2011 Raspoutine (TV film)
Samka
2010 Sčastlivyj koněc
2009 Hurá k moři!
Košečka
2008 Plus jeden
2007 Kuka
Leningrad
2006 Geroj našego vremeni
Kinofestival
2005 Grečeskije kanikuly
Gynaika einai... skliros anthropos, I
Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
Můj ztracený syn
Státní rada
2003 V ijuně 41-go
2002 Kino pro kino
2001 Musorščik
V avgustě 44-go
2000 Zavist bogov
1998 Retro vtrojom

TV seriály

2020 Voskresenskij (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Gluposť i izmena (E04)
Porozň (E03)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Mata Hari (TV seriál)
Pjanaja firma (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
2014 Seďmaja runa (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zbaveni okovů (S04E03)
další epizody (4)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Smerť zvezdy (S01E07)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vdud (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky