foto

Sergej Astachov

  • nar. 28.5.1969 (50 let)
    Krasnyj Liman, Voroněžský kraj, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Za hranou možností
2015 Vo imja ljubvi (TV film)
2014 Kuda uchodit ljubov (TV film)
Zdrastě, ja vaš papa!
2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
Ubijstvo na 100 millionov
2008 Nepobědimyj
Paradox
Reportery
2004 32-e děkabrja (TV film)
2003 Solněčnyj udar

TV seriály

2019 Volšebnik (TV seriál)
2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
2016 Džinn (TV seriál)
2015 Na glubině (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Enigma (TV seriál)
Straž (E02)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Princessa i niščenka (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Načať snačala. Marta (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Priznanije (S01E04)
Pobeg (S01E02)
Alibi dlja korolevy (S01E01)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Děti Arbata (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Tri meška chitrostěj (S01E02)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Bassejn s krokodilami (S03E01)
2003 Anastázie (TV seriál)
Kletka (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky