foto

Nina Blum

  • nar. 5.9.1973 (46 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Alpská klinika II (TV film)
Copacabana (TV film)
Muttis Liebling (TV film)
Warten auf den Mond
2005 Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Princesse Marie (TV film)
Welcome Home
Zuckeroma (TV film)
2003 Dinner for Two (TV film)

TV seriály

2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (11)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (11)
2005 Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Herz über Kopf (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Hyundai Kabarett-Tage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky