foto

Max Herbrechter

  • nar. 12.3.1958 (61 let)
    Dortmund, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ein starkes Team - Tödlicher Seitensprung (TV film)
Pettersson a Fiškus - malý trapič, velké přátelství
2017 Biest
Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
Inga Lindström: Hry lásky v Samlundu (TV film)
Velká strana
2016 Pettersson und Findus - Das schönste Weihnachten überhaupt
Příliv jsme my
Sestřička z hor: Na rozcestí (TV film)
Tatort: Durchgedreht (TV film)
2015 Blütenträume (TV film)
Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben (TV film)
Für eine Nacht... und immer? (TV film)
2014 Die Mamba
Findus: Kocourek Fiškus
Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
2012 Cesta do Afriky (TV film)
Inga Lindström: Ve jménu lásky (TV film)
2011 Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Holger sacht nix (TV film)
Mord in bester Familie (TV film)
Tage die bleiben
Záhada Severního moře (TV film)
2010 Auftrag in Afrika (TV film)
Studentka ro(c)ku
2009 Bella Block - Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (TV film)
Juliino zmizení
Schwarzwaldliebe (TV film)
2008 Die Frau des Frisörs (TV film)
Was wenn der Tod uns scheidet?
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Das Herz ist ein dunkler Wald
Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
Doppelter Einsatz - Nackte Angst (TV film)
Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
2006 Ein langer Abschied (TV film)
Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
Schöner Leben
2005 Doppelter Einsatz - Mord auf dem Stundenplan (TV film)
Prinz und Paparazzi (TV film)
2004 Im Zweifel für die Liebe (TV film)
Schöne Frauen
Verbrechen des Professor Capellari - Ein Toter kehrt zurück, Die (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
Glashimmel (TV film)
Osudný jackpot (TV film)
Starkes Team - Kollege Mörder, Ein (TV film)
Wilsberg und der stumme Zeuge (TV film)
2002 Aus lauter Liebe zu Dir (TV film)
Die Nacht, in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte (TV film)
Nádoba bolesti (TV film)
Psáno osudem (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Die Andere
Newenas weite Reise
Tatort - Bienzle und der Todesschrei (TV film)
2000 Einmal Himmel und retour (TV film)
Gran Paradiso
Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Případy profesora Capellariho: Vysněný dům (TV film)
Scheidung auf Rädern (TV film)
1999 Beckmann und Markowski - Gehetzt (TV film)
Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
Hamburk - město strachu (TV film)
Kiss Me!
Männer und andere Katastrophen (TV film)
Schnee in der Neujahrsnacht
Smrtící chřipka (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Leben auf dem Spiel (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Verhängnisvolle Diagnose (TV film)
1998 Schimanski: Sourozenci (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Spätschäden (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Laßt meine Frau am Leben (TV film)
Der Mordsfilm - Unschuldig verbrannt (TV film)
Ein Traum von Hochzeit (TV film)
Mom
Polizeiruf 110 - Gänseblümchen (TV film)
Rochade
Ärzte: Dr. Vogt - Beförderung (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Freundschaften (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1996 Beckmann und Markowski - Im Zwiespalt der Gefühle (TV film)
Die Spur der roten Fässer
Mýlit se je chlapské
Wer anhält stirbt (TV film)
1995 Einzige Zeugin, Die (TV film)
Kinder der Nacht (TV film)
Operation Medusa (TV film)
Tatort - Herz-As (TV film)
1994 Letzte Entscheidung, Die (TV film)
Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1993 Barmherzige Schwestern
Morlock - König Midas (TV film)
1992 Judith (TV film)
Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
Zázračná léta (TV film)
1991 Herz in der Hand (TV film)
Místo činu - Až po krk v blátě (TV film)
1990 Requiem für den Wassermann (TV film)

TV seriály

2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
Messer am Hals (S02E02)
Mord auf Vis (S02E01)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Paradiesvögel (E04)
2016 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Volksfest (S01E06)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Domeček z karet (S09E04)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Otec, matka, dítě (S03E04)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Qual der Wahl (S03E11)
Auf Kollisionskurs (S03E10)
Wohin und zurück (S03E08)
další epizody (5)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (9)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Falešná stopa (S02E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Únos (S12E04)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Fox a partneři (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Opožděná pomsta (S06E06)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ende der Angst (E02)
Max & Lisa (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
My jsme andělé (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
In fuga per la vita (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace