foto

Vladislav Abašin

  • nar. 28.6.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Storozh
2018 Fabrika
2016 Ja - učitěl
2015 Těrritorija
2013 Skolženije
Ťomnyj mir: Ravnověsije
2012 V mlze
2011 Balada o bombardérovi
Žila-byla odna baba
2010 Dom Solnca
Obratnoje dviženije
2008 Den v Jurjevu
Nová Země

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
2014 Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
2002 Cirk (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace