foto

George Bloomfield

  • nar. 1930
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 13.5.2011
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Doc (TV film)
2000 Deadly Appearances (TV film)
Love and Murder (TV film)
1999 Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
1995 Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
1994 TekWar II (TV film)
1992 Wojeck - útěk před plameny (TV film)
1990 African Journey
African Journey 2
The Argon Quest
1989 African Journey (TV film)
1980 Double Negative
Nic osobního
1979 Riel (TV film)
1978 Nellie McClung (TV film)
1974 Child Under a Leaf
Love on the Nose (TV film)
1972 Zabít klauna
1970 Jenny
1966 Henry V (TV film)
1959 Threshold: The Immigrant Meets the School, The

TV seriály

2004 Jane Show, The (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Probuzení (S03E10)
1994 Směr jih (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1984 Sharon, Lois & Bram's Elephant Show (TV seriál)
1983 Fraggle Rock (TV seriál)
1977 Custard Pie (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)

Dokumentární

1960 Scouler Case, The
1959 Mine Makers, The
Teamwork in Farm Research
1958 Ground Handling of Aircraft, Part 2: Winter Operations

TV pořady

1996 Best of John Candy on SCTV, The (TV pořad)
1983 SCTV Channel (TV pořad)
1976 Second City TV (TV pořad)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace