foto

George Bloomfield

  • nar. 1930
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 13.5.2011
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Doc (TV film)
2000 Deadly Appearances (TV film)
Love and Murder (TV film)
1999 Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
1995 Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
1994 TekWar II (TV film)
1992 Wojeck - útěk před plameny (TV film)
1990 African Journey
African Journey 2
The Argon Quest
1989 African Journey (TV film)
1980 Double Negative
Nic osobního
1979 Riel (TV film)
1978 Nellie McClung (TV film)
1974 Child Under a Leaf
Love on the Nose (TV film)
1972 Zabít klauna
1970 Jenny
1966 Henry V (TV film)
1959 Threshold: The Immigrant Meets the School, The

TV seriály

2004 Jane Show, The (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Směr jih (TV seriál)
Say Amen (S04E10)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Good for the Soul (S04E08)
Dead Men Don't Throw Rice (S04E05)
The Ladies' Man (S04E03)
další epizody (7)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Probuzení (S03E10)
Směr jih (TV seriál)
Asylum (S03E09)
Strange Bedfellows (S03E04)
Burning Down the House (S03E01)
1996 Směr jih (TV seriál)
Red, White or Blue (S02E17)
All the Queen's Horses (S02E14)
We Are the Eggmen (S02E11)
další epizody (5)
1995 Směr jih (TV seriál)
The Witness (S02E03)
Letting Go (S01E23)
An Invitation to Romance (S01E19)
další epizody (6)
1994 Směr jih (TV seriál)
Pizzas and Promises (S01E06)
Free Willie (S01E02)
Sokolí oko (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Old Friends, Old Wounds (S03E13)
High Society (S03E11)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1984 Sharon, Lois & Bram's Elephant Show (TV seriál)
1983 Fraggle Rock (TV seriál)
1977 Custard Pie (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)

Dokumentární

1960 Scouler Case, The
1959 Mine Makers, The
Teamwork in Farm Research
1958 Ground Handling of Aircraft, Part 2: Winter Operations

TV pořady

1996 Best of John Candy on SCTV, The (TV pořad)
1983 SCTV Channel (TV pořad)
1976 Second City TV (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1986 A potom zemřeš
1985 Vládce Central Parku (TV film)
1983 Spasms
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)

TV seriály

1997 Směr jih (TV seriál)
Burning Down the House (S03E01)
1995 Směr jih (TV seriál)
The Blue Line (S01E17)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1974 Love on the Nose (TV film)

TV seriály

2001 Doc (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1974 Child Under a Leaf