foto

Benjamin Heisenberg

  • nar. 9.6.1974 (46 let)
    Tübingen, Bádensko-Württembersko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Superega
2010 Lupič
2005 Schläfer
2004 Die Gelegenheit
2003 Milchwald
2001 Alles Zombies
Am See
1998 Alles wieder still (studentský film)
Fieber (studentský film)
1996 Terremoto

Režijní filmografie

Filmy

2014 Superega
2010 Lupič
2005 Schläfer
2004 Die Gelegenheit
2001 Am See
1998 Alles wieder still (studentský film)
1996 Terremoto

Herecká filmografie

Filmy

2001 Alles Zombies
2000 Radiotel Monaco Tijuana

Dokumentární

2016 Die Berliner Nouvelle Vague (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1996 Terremoto

Host

TV pořady

2009 Film gevagued (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky