foto

Kristin Newman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Single with Parents (TV film)

TV seriály

2008 Unhitched (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Barneyho bratr (S02E10)
Ted Mosby, Architect (S02E04)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace