Reklama

Reklama

Rémi Gaillard

Rémi Gaillard

nar. 07.02.1975 (49 let)
Montpellier, Francie

Biografie

Rémi Gaillard se narodil 7. února 1975 ve francouzském městě Montpellier. Do povědomí svých fanoušků se tento kontroverzní komik bez jakýchkoliv morálních zábran dostal díky zveřejňování svých krátkých video skečů na oblíbeném serveru YouTube. V nejrůznějších převlecích a scénách točených skrytou kamerou narušuje poklidný život svým francouzským spoluobčanům. V oblibě má především policisty, kterým na videích např. krade čepice a vůbec celkově znepříjemňuje práci.

S tímto velice humorným a u lidí velmi populárním koníčkem začal někdy v roce 1999, krátce poté co přišel o svou práci prodavače bot. Jeho videa shlédlo přes 1,5 milionu diváků a těší se stále větší popularitě. Mezi jeho nejznámější "díla" patří ta, kde se převléká do kostýmů zvířat (klokan, netopýr, šnek, pavouk aj.), ztvárnění coby Rockyho Balboy, Rémiho desetiboje, Mario Kart nebo v neposlední řadě narušování všemožných sportovních a kulturních akcí. V roce 2002 se dokonce navlékl do dresu fotbalového týmu FC Lorient a spolu s v tu chvíli nic netušícími hráči slavil vítězství ve francouzském poháru na stadionu Stade de France. Téhož roku si ještě stihl podat ruku na volejbalovém zápase s rozhodčími, zazpívat tam státní hymnu a to vše v přímém přínosu stanice Eurosport. Mimo jiné "závodil" i s bezpečnostní stráží na rugbyovém utkání, stál na stupních vítězů v Tour de France nebo se prezentoval coby kulturista v Mister Universe.

Na rok 2014 si pro nás Rémi spolu se svým týmem připravil svůj první celovečerní film, ve kterém o zábavu rozhodně nebude nouze.

Michal "kill-tec" Staněk

Herec

Filmy
2014

WTF

2004

Par l'odeur alléché...

Seriály
2005

Village départ

Dokumentární
2011

Rémi Gaillard fait n'importe quoi ! : Le roi de la farce (TV film)

 

The Antics Roadshow (TV film)

Reklama

Reklama