foto

Ha-ra Goo

  • nar. 13.1.1991 (28 let)
    Městská čtvrť Chipyeong, Kwangdžu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
Shikeurit reobeu (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
2011 Siti hyunteo (TV seriál)
Urakara (TV seriál)
2009 Hieoro (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
비밀병기그녀 (TV pořad)
2014 나는 남자다 (TV pořad)
카라 프로젝트 (TV pořad) - mod.
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
Reonning maen (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)
유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 아이돌 군단의 떴다! 그녀 (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace