foto

Dagmara Bąk

  • nar. 10.11.1985 (33 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodo
Panický záchvat
2015 Dcera
2012 Last Beat (studentský film)
Láska
2011 Kop głębiej
Onder ons
2010 Mała matura 1947

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
W rytmie serca (TV seriál)
W pętli (S01E11)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Druga szansa (TV seriál)
180 stopni (S01E01)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (11)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Coming Out (E09)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Czas honoru (TV seriál)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
Plecak pełen dolarów (S06E10)
další epizody (7)
2012 Siła wyższa (TV seriál)
Cud (E13)
Wizytacje (E12)
Polityka miłości (E11)
další epizody (13)
2011 Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 6 (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace