foto

Darren Kendrick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 One Buck
Snowbound
2014 Desire
2013 616: Paranormal Incident
Life Tracker
2011 Thor
2009 Royal Kill
Země ztracených
2008 Chrysalis
Kala krymmena mystika, Athanasia
2007 Chrysalis
2006 Smrtící posedlost
2001 Riffed

TV seriály

2009 Hrdinové (TV seriál)
V zájmu bezpečnosti (S03E14)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Spring Forward, Fall Back (S01E19)

Dokumentární

2014 Kronika vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace