foto

Radoslav Kuric

  • nar. 19.3.1975 (44 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prekliaty básnik (divadelní záznam)
Spievankovo 5: O povolaniach
2014 Čertice (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Buď - alebo (E02)
2014 Divocí koně (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Extrémní případy (TV pořad)
2011 55. výročie Slovenskej televízie (TV pořad)
2009 Noc v archíve (TV pořad)
2008 Soudní síň (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace