foto

Gabriela Sari

  • nar. 3.9.1976 (43 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Todo por el ascenso

TV seriály

2011 Hombre de tu vida, El (TV seriál)
2010 Malparida (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2004 Floricienta (TV seriál)
Jesús, el heredero (TV seriál)
Můj sexuální deník (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2002 099 Central (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
Sodero de mi vida, El (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
1999 Buenos vecinos (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky