foto

Ezgi Asaroğlu

  • nar. 18.6.1987 (32 let)
    Izmir, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cennetten Kovulmak
Sağ Salim 2: Sil Baştan
2013 Ask Kirmizi
2010 En Mutlu Olduğum Yer
2009 Aci ask
Kampüste çiplak ayaklar
2008 Na chvíli svobodní

TV seriály

2014 O Hayat Benim (TV seriál)
2013 Yağmurdan Kaçarken (TV seriál)
2011 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Kimi Vedalarda Hoşçakal Denilmez! (S02E10)
İllüzyon Nasıl Ki Bir Göz Yanılmasıysa, Aşk da Bir Gönül Yanılmasıdır (S02E09)
Baz İstasyonu (S02E08)
další epizody (30)
2008 Gece Sesleri (TV seriál)
2007 Menekşe ile Halil (TV seriál)
Yolcu (TV seriál)
2006 Hatirla sevgili (TV seriál)
Kızlar Yurdu (TV seriál)
Tisíc a jedna noc (TV seriál)
2005 Emret Komutanım (TV seriál)
2004 Bir Dilim Aşk (TV seriál)
2003 En İyi Arkadaşım (TV seriál)

Dokumentární

2011 Leyla ile Mecnun: Kaytariyor (TV film) - a.z.
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace