foto

Ashley Hale

  • nar. 19.8.1992 (27 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Osudné shledání
Sesterstvo putovních kalhot
2003 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2001 Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)

TV seriály

2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2001 Past na ptáky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky