foto

Robert Carlock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Three Mississippi
2020 Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend
2016 Americká reportérka

TV seriály

2021 Mr. Mayor (TV seriál)
Mayor's Day Out (E02)
Pilot (E01)
2019 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Says Bye! (S04E12)
Sliding Van Doors (S04E09)
2018 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
2017 Skvělé zprávy (TV seriál)
Válka je peklo (S01E04)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Gets Divorced?! (S03E01)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy a její šťastné místo! (S02E10)
Kimmy si jde hrát! (S02E02)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy dělá vafle! (S01E13)
Kimmy jde na večírek! (S01E07)
Kimmy jde na rande! (S01E03)
další epizody (4)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Hogcock! (S07E12)
Game Over (S07E09)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Governor Dunston (S07E02)
Murphy Brown Lied to Us (S06E18)
Idiots Are People Three! (S06E03)
další epizody (4)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
100: Part 2 (S05E21)
100: Part 1 (S05E20)
Operation Righteous Cowboy Lightning (S05E12)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Live Show (S05E04)
When It Rains, It Pours (S05E02)
Den matek (S04E20)
další epizody (4)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Pád vzhůru (S04E02)
Darujte ledvinu (S03E22)
Apollo, Apollo (S03E16)
další epizody (4)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Věř ve své sny (S03E02)
Sendvičový den (S02E14)
Patnáct minut slávy (S02E12)
další epizody (4)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Život je boj (S02E02)
Cleveland (S01E20)
O cenu časopisu Source (S01E16)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Herec Jack (S01E05)
Jack scénáristou (S01E04)
Joey (TV seriál)
Joey drží palce (S02E21)
Joey a táta (S02E15)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Joey a velký rozchod 2/2 (S02E02)
Joey a nóbl sestra (S01E19)
další epizody (4)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a párty (S01E03)
Přátelé (TV seriál)
Jak se Phoebe vdávala (S10E12)
2003 Přátelé (TV seriál)
Dort (S10E04)
Test plodnosti (S09E21)
2002 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross zpíval neslušnou píseň (S09E07)
2001 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross pokročil (S08E11)

TV pořady

2002 NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

Filmy

2020 Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend

TV seriály

2021 Mr. Mayor (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2019 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Says Bye! (S04E12)
Kimmy is Rich*! (S04E11)
Kimmy Finds a Liar! (S04E10)
další epizody (6)
2018 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
Kimmy Disrupts the Paradigm! (S04E04)
další epizody (6)
2017 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Bites an Onion! (S03E13)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy nalézá svoji matku! (S02E13)
Kimmy sleduje západ slunce! (S02E12)
Kimmy potkává celebritu! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy dělá vafle! (S01E13)
Kimmy jde k soudu! (S01E12)
Kimmy jede na kole! (S01E11)
další epizody (13)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2021 Mr. Mayor (TV seriál)
2017 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy unáší Gretchen! (S02E04)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Governor Dunston (S07E02)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky