Reklama

Reklama

Joey

(seriál)
USA, (2004–2006), 16 h 15 min (Minutáž: 21–27 min)

Kamera:

Nick McLean

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo, Mädchen Amick, Lucy Liu, Miguel A. Núńez Jr., Carlos Gómez, Carmen Electra (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Seriál Joey je voľným pokračovaním úspešného sitcomu Priatelia. Jeho hlavnou postavou je Joey (Matt Leblanc), ktorý je jediným synom v rodine Tribbianovcov. Má sedem sestier a talianskych predkov, ale po taliansky sa nikdy nenaučil. Joey sa pokúša stať slávnym hercom. Jeho najväčším úspechom je úloha doktora Draeka Remoreya v seriály Tak ide čas. Táto práca mu dáva určitú istotu, ale nenapĺňa ho. Najväčšou jeho oporou je babička, ktorá ho vždy podporuje. Joey je šarmantný spoločník a netrpí núdzou o ženy, ale napriek tomu nemal so žiadnou z nich dlhodobý vzťah postavený na láske, okrem Rachel. Po tom, ako sa jeho priatelia rozpŕchnu, sa Joey presťahuje do Los Angeles, aby zmenil svoj život a konečne prerazil v hereckej kariére. Priateľov vymení za svoju staršiu sestru Ginu a jej synovca Michaela. V seriály sa objavuje aj Joeyho susedka Alex, ktorá je síce vydatá, ale medzi Joeym a ňou to iskrí... Joey (Matt Leblanc) sa sťahuje z New Yorku do Los Angeles po tom, ako mu jeho zástupca oznámi skvelú novinu. Má pre neho nie jednu, ale hneď dve zaujímavé úlohy v televíznej šou a on si môže vybrať. Nanešťastie program, ktorý si vyberie nemá úspech, a ten, ktorý zavrhne sa stane hitom roka. Stretne sa so svojou sestrou Ginou (Drea De Matteová) , ktorá mu zoženie byt. Ginin syn Michael (Paulo Costanzo) prehovára Joeyho, aby s ním mohol bývať. Ale on s tým nesúhlasí, pretože by tým sestre ublížil. Po dlhom prehováraní Joey prikývne, ale odpoveďou je mu Ginin hnev... Joey sa zoznámi s mladou susedkou Alex (Andrea Andersová) a netají sa so svojimi sympatiami k nej. Zistí však, že je už zadaná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (398)

T2 

všechny recenze uživatele

Matt LeBlanc sa ocitol sám na bojovom poli, veru už to nie je ono, nové napasované postavy k nemu veru nespĺňajú takú vervu pri výmene hlášok ako to bolo pri jeho starom dobrom tíme v Priateľoch, takže vedľajšie postavy sú tak nevýrazne že Leblanck môže robiť čo chce aj tak to nevytiahne než na určitý priemer aj keď stále pozerateľný. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tento sitcom je příjemným rádoby pokračováním milovaného seriálu Friends, kde se celý koncept točí kolem Joeyho a jeho života v Los Angeles, kde se snaží prozazit ve své herecké kariéře. V průběhu jeho pobytu v LA mu dělá společnost jeho sestřenice Gina a jeho synovec Michael, kteří mu jeho cestu za slávou rozhodně neulehčují. Ale o to je to pak víc vtipnější, ne? Takže když to shrnu, je to prostě příjemný seriál, který podle mě nepostrádá ani humor a ani dobré herecké výkony. Joey byl vždycky jeden z mých oblíbených společně s Chandlerem, takže když jsem se pak nakonec rozhodla dát jeho sitcomu šanci, nelitovala jsem - protože tento Joey se rozhodně od Joeyho kterýho známe rozhodně neliší. Pořád je stejně praštěný, hloupý, naivní a milující. Mám tenhle seriál prostě ráda a i když není na uplně stejné úrovni jako Friends a ani není jeho pokračováním, pro mě je jeho pojítkem. Dala bych klidně 100%, ale aby to bylo fér vůči Friends, dám 90%. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Málokdo věřil úspěchu Joeyho. I já čekal bazírování na slávě a pořádný odvar, ale za tenhle rezultát se teď normálně stydím. Matt LeBlanc a ostatní soukmenovci celé Americe doslova vytřeli zrak a natočili sitcom, který se svou kvalitou může srovnávat i s kultovními Přáteli! Humor je tedy OK. Pokud by to chtělo někde vychytat mouchy, tak se nabízí postavy. Těch hlavních je málo, vedlejší většinou zmizí do propadliště, to často kazí dojem. Taky enormní nablýskanost všeho kolem působí marnivě a bezradně, Přátelé se bez toho obešli. To jsou však jen dílčí nedostatky, tenhle profesionálně natočený seriál prodloužil kariéru Matta LeBlanca a pro fanoušky truchlící za odchodem milovaného seriálu připravil nečekaně dobrou náhradu. Možná se Vám to nebude líbit jako předchůdce, ale nějaký kousek úsměvu Vám Joey s naprostou určitostí vyloudí. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Po několika dílech, které jsem mohl vidět, se pro mě jedná o excelentní záležitost, pokračující v tradici Přátel, které považuji za vrchol komediálního žánru. Matt LeBlanc by to sice asi sám neutáhl, ale jelikož i ostatní herci z partičky jsou vynikající, tak si seríal zatím drží velmi solidní tempo a kvalitu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Joey absenci původních přátel nečekaně ustál. Zachoval si svou nezkrotnou inteligenci, potkal slušné nahrávače pro uspokojení potřeb svého buranského humoru a dál se spokojeně pohybuje v běžných životních situacích, kterým spolehlivě nerozumí. Měl jsem o jeho samostatnost menší obavy, ale tudy slušná cesta vede. ()

Galerie (788)

Zajímavosti (72)

  • Matt LeBlanc má od přírody šedivé vlasy, a tak si stejně jako během natáčení seriálu Přátelé (od r. 1994) barvil vlasy. (R´Hell)

Související novinky

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (více)

Reklama

Reklama