Reklama

Reklama

Oksana Akiňšina

Oksana Akiňšina

nar. 19.04.1987 (37 let)
Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie (1)

Narodila sa 19. apríla 1987 v St. Peterburgu (vtedajšom Leningrade) v Rusku v znamení barana. Svoju filmovú kariéru začala vo veku 12 rokov. Zúčastnila sa otvoreného kastingu vo filmových ateliéroch Lenfilm, kde ju objavil Sergei Bodrov Jr. a získala rolu postavy "Sveta“ vo filme "SYOSTRY". Film mal v Rusku veľký úspech. Po filme "Syostry" Oksana zaujala ešte vo filme "V DVIZHENII" ("V pohybe") natočenom na motívy Felliniho "La Dolce Vita". Filmom, ktorý však… (více)

Zajímavosti (4)

Bournův mýtus (2004)

  • Existuje alternativní konec: Jason Bourne (Matt Damon) po moskevské návštěvě Neskiho dcery Ireny (Oksana Akinshina) jako důsledek střelného zranění ztratí vědomí. Probouzí se v nemocnici a po rozhovoru s Pamelou Landy (Joan Allen) z ní věren své pověsti uprchne. (Thommy91)

Bournův mýtus (2004)

  • Film původně uzavíralo setkání Jasona Bournea (Matt Damon) s Neskiho dcerou Irenou (Oksana Akinshina). Po několika zkušebních promítáních a nepříliš dobrých ohlasech se byla dotočena scéna mezi Bournem a Pamelou Landy (Joan Allen). Realizace této pasáže proběhla jen několik týdnů před premiérou. (don corleone)

Sjostry (2001)

  • Světa říká, že se narodila 19. dubna 1987, což je stejné datum narození, které má v dokladech i Oksana Akiňšina, jež ji hrála. Rita říká, že se narodila 24. června 1991 – i Jekatěrina Gorina se narodila v tento den, jen o rok později. (chamonix)

Galerie (206)

Reklama

Herečka

Host

Pořady
1992

Gomorron

Reklama

Reklama