foto

Clémence Thioly

  • nar. 25.7.1987 (32 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Půvabná francouzská herečka jménem Clémence Thioly se narodila v Paříži 25. Července 1987. Studovala literaturu na Sorbonne University v Paříži. Následně navázala studiem dramatu na konzervatoři. V současné době se věnuje herectví, ale také modelingu a focení.

Ještě jako malá holčička se objevovala poměrně hojně ve francouzských filmech.  První větší příležitost dostala v roce 2003 v krátké komedii režisérky Zabou Breitman, která se promítala i na festivalu v Cannes. Clémence se objevila také ve filmu VEŘEJNÝ NEPŘÍTEL Č.1: EPILOG.

Herečka se spíše věnuje divadlu a francouzským filmům, které se neobjevují ve světové sféře.  V letech 2006-2010 se věnovala práci pro místní televizi. Nyní se možná naskytla příležitost probojovat se o úroveň výš a to ve snímku COLETTE, který se objeví v blízké době v kinech.

Miki8888

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meurtres à Guérande (TV film)
2014 En pères et contre tout (TV film)
2013 Colette
Kluci a Guillaume, ke stolu!
À corde tendue
2011 Voir la mer
2010 Camus (TV film)
Když strach přichází (TV film)
Peau de chagrin, La (TV film)
Zvonění ledu
2009 Associés, Les (TV film)
Cartouche (TV film)
2008 Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Strangers
2006 La volière aux enfants (TV film)

TV seriály

2017 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Fabrice et Christophe (S02E02)
Caïn (TV seriál)
Récidive (S05E04)
2016 Pátrací oddělení (TV seriál)
Cocoon (S10E09)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Line et Françoise (S01E02)
Chérif (TV seriál)
Et Associés (S02E10)
Au feu (S02E09)
A ma fille (S02E08)
další epizody (10)
2014 Interventions (TV seriál)
2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
Reine d'un jour (S01E07)
Diagnostic : meurtre (S01E06)
další epizody (8)
Meurtres à... (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Londres-Paris (S08E02)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Falešný viník (S20E04)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Sauveteurs (S05E05)
2009 La vie est à nous (TV seriál)
2008 Policajti (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)