foto

Clémence Thioly

  • nar. 25.7.1987 (30 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Půvabná francouzská herečka jménem Clémence Thioly se narodila v Paříži 25. Července 1987. Studovala literaturu na Sorbonne University v Paříži. Následně navázala studiem dramatu na konzervatoři. V současné době se věnuje herectví, ale také modelingu a focení.

Ještě jako malá holčička se objevovala poměrně hojně ve francouzských filmech.  První větší příležitost dostala v roce 2003 v krátké komedii režisérky Zabou Breitman, která se promítala i na festivalu v Cannes. Clémence se objevila také ve filmu VEŘEJNÝ NEPŘÍTEL Č.1: EPILOG.

Herečka se spíše věnuje divadlu a francouzským filmům, které se neobjevují ve světové sféře.  V letech 2006-2010 se věnovala práci pro místní televizi. Nyní se možná naskytla příležitost probojovat se o úroveň výš a to ve snímku COLETTE, který se objeví v blízké době v kinech.

Miki8888

Herecká filmografie

Filmy

2014 En pères et contre tout (TV film)
2013 À corde tendue
Colette
Kluci a Guillaume, ke stolu!
2011 Voir la mer
2010 Camus (TV film)
Když strach přichází (TV film)
Peau de chagrin, La (TV film)
Zvonění ledu
2009 Associés, Les (TV film)
Cartouche (TV film)
2008 Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Strangers
2006 Volière aux enfants, La (TV film)

TV seriály

2017 Caïn (TV seriál)
Récidive (S05E04)
2015 Dix pour cent (TV seriál)
Line et Françoise (S01E02)
2014 Interventions (TV seriál)
2013 Chérif (TV seriál)
Meurtres à... (TV seriál)
2009 Vie est à nous, La (TV seriál)
2008 Policajti (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace