foto

Jeremy Gilley

  • nar. 1973
    Southampton, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Nexus
1989 Síla vůle (TV film)

TV seriály

1998 Ultraviolet (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)

Dokumentární

2004 Peace One Day

Režijní filmografie

Dokumentární

2004 Peace One Day

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2004 Peace One Day

Host

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky