foto

Jaime Lyn Bauer

  • nar. 9.3.1949 (70 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Winter Heat (TV film)
1988 Where the Hell's That Gold?!!? (TV film)
1982 Lékařská akademie
1980 Pray TV
1979 Mysterious Island of Beautiful Women (TV film)
The Chinese Typewriter (TV film)
1974 The Centerfold Girls
The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)

TV seriály

1992 Secrets (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1982 Circus of the Stars #7 (TV pořad)
1981 Circus of the Stars #6 (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace