foto

Daniel Lissing

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zamilované Vánoce (TV film)
2016 A December Bride (TV film)
A When Calls the Heart Christmas (TV film)
2015 The Answers
2014 John Doe: Vigilante
Smrtící lék
2011 Entwined
2010 The Game
2009 Multiple Choice

TV seriály

2017 S.W.A.T. (TV seriál)
2016 Timeless (TV seriál)

Videa (1)

  • Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 5 - Daniel Lissing (herec)
    00:30
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace