foto

Andrzej Korzynski

  • nar. 2.3.1940 (79 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Kosmos
2006 Przybyli ułani... (TV film)
2001 Tryumf pana Kleksa
2000 Věrnost
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
Panna Nikt
Šamanka
1990 Janka (TV film)
1989 Mé noci jsou krásnější než vaše dny
1988 Na stříbrném glóbu
Pan Kaňka ve vesmíru
1987 Piec kobiet na tle morza
Pierscien i róza
1986 Pies na srodku drogi (TV film)
1985 Cesty pana Kaňky
1984 Akademie pana Kaňky
Prokletí
1983 Prorokovo oko
Velký hráč
Wedle wyroków twoich...
1982 Amnestia
Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
1981 Posedlost
Sturz, Der
Člověk ze železa
1980 Droga daleka przed nami...
Gwiazdy poranne
Ich will nach Hause (TV film)
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
Olimpiada 40
Wyrok smierci
Zielone lata
1978 Bestie
Ein Mädchen aus Schnee
Koty to dranie (TV film)
Malíř Jörg Ratgeb
Mrtví vrhají stíny
Nebožtík za oceánem
Osobykh primet net
Struny (TV film)
1977 Absage an Viktoria (TV film)
Okragly tydzien
Unverbesserliche Barbara, Die
Člověk z mramoru
1976 Doktor Judym
Ostatnie takie trio (TV film)
1975 Černý mlynář (TV film)
1974 Mein blauer Vogel fliegt
Nebudu tě mít ráda
Nie ma mocnych
Pamatuj si své jméno!
W pustyni i w puszczy
1973 Ostatni lisc (TV film)
1972 Diabeł
Droga w świetle księżyca (TV film)
Ocalenie
1971 Agent č.1
Třetí část noci
1970 Březový háj
1969 Lov na mouchy
Piesn triumfujacej milosci (TV film)
Vše na prodej
1967 Pavoncello (TV film)

TV seriály

2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2000 Sukces (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1988 Banda Rudego Pajaka (TV seriál)
1986 Klementynka i Klemens - Gesi z Doliny Mlynów (TV seriál)
Tulipan (TV seriál)
1985 Oko proroka czyli Hanusz Bystry i jego przygody (TV seriál)
Urwisy z Doliny Mlynów (TV seriál)
1980 Zielona milosc (TV seriál)
1973 Pouští a pralesem (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace