foto

Galen Gering

  • nar. 13.2.1971 (47 let)
    Los Angeles, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

2002 NBC's Funniest Outtakes (TV film)

TV seriály

2009 Venice the Series (TV seriál)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2004 Soapography (TV seriál)

TV pořady

2012 The Jeff Probst Show (TV pořad)
2011 Dirty Soap (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (27)

do profilu filmu >>
<< předchozí 1 2 3

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace