foto

Shana Goldberg-Meehan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Separated at Worth (TV film)

TV seriály

2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a velký rozchod 1/2 (S02E01)
Joey... a jede se dál (S01E24)
Joey a ochutnávka (S01E13)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a student (S01E02)
Pilot (S01E01)
2003 Přátelé (TV seriál)
Jak přišli pozdě na Díkůvzdání (S10E08)
Na Barbadosu – 1. část (S09E23)
2002 Přátelé (TV seriál)
Rachel a její druhá sestra (S09E08)
Jak Rachel přenášela (S08E22)
2001 Přátelé (TV seriál)
Pomluvy (S08E09)
Jak se Rachel líbala (S07E20)
Tvarohové dorty (S07E11)
2000 Přátelé (TV seriál)
Nabídka k sňatku 1. část (S06E24)
1999 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross objal Rachel (S06E02)
Výjezd s poldou (S05E20)
1998 Přátelé (TV seriál)
Milující sestra (S05E10)
Rossova svatba 2. část (S04E24)
Falešný večírek (S04E16)
další epizody (4)
1997 Přátelé (TV seriál)
Nepořádnice (S04E06)
Největší šampion (S03E24)
Cholerik (S03E22)
další epizody (4)
1996 Přátelé (TV seriál)
Bratrská láska (S03E05)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Vrať se (S04E11)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Silvestr (S04E09)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2006 Joey (TV seriál)
Joey a svatba (S02E22)
Joey drží palce (S02E21)
Joey a herecké studio (S02E20)
další epizody (9)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Joey a kamarád ze školy (S02E11)
další epizody (25)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Joey a výlet (S01E11)
Joey a velký konkurz (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace