foto

Michał Rogalski

  • nar. 8.2.1970 (50 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Miłość na Marsie
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
2014 Letní slunovrat
2009 Poslední akce

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (10)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Komitet rodzicielski (E12)
Olga wychodzi za mąż (E11)
Pogrzebana randka (E10)
další epizody (12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
Tancerze (TV seriál)
Show Must Go On (S03E13)
Love Me Tender (S03E12)
W obronie teatru (S03E11)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2011 Kam se podělo 80 milionů?

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Portret podwójny

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (6)
2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 5 (S01E05)
Czas honoru (TV seriál)
Tajna broń (S04E05)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky