foto

Mariusz Bonaszewski

  • nar. 26.8.1964 (52 let)
    Koszalin, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodo
2016 Historia Roja
Mžitky
2015 Ederly
2014 Jack Strong
Jeziorak
2012 Dušičky (amatérský film)
Zabít bobra
2011 Daas
Leśne Doły
Ve jménu ďábla
2010 Benátky
Matka Tereza od koček
Święty interes
2009 Les
2006 Chaos
1999 Az alkimista és a szüz
Jak narkotyk
Na plebanii w Wyszkowie 1920
Wrota Europy
1997 Łóżko Wierszynina
1996 Deszczowy zolnierz
1995 Gnoje
1994 Podroz na wschod
1992 Nocne ptaki (TV film)
1990 Polepšovna
Smierc dziecioroba
1986 Maskarada

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Pakt (TV seriál)
Zamach (S02E03)
Upadek (S02E01)
2015 Pakt (TV seriál)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
Zstapienie (S01E03)
2014 Czas honoru. Powstanie (TV seriál)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 15 (S01E15)
Epizoda 14 (S01E14)
Epizoda 1 (S01E01)
Wszystko przed nami (TV seriál)
2010 Ratownicy (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Klasa na obcasach (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace