foto

Mariusz Bonaszewski

  • nar. 26.8.1964 (55 let)
    Koszalin, Województwo zachodniopomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dołęga-Mostowicz. Kiedy zamykam oczy (TV film)
Kurýr
Pan T.
2018 Outsider
2017 Bodo
2016 Historia Roja
Křivý dům (TV film)
Mžitky
2015 Ederly
2014 Jack Strong
Jeziorak
2012 Dušičky (amatérský film)
Zabít bobra
2011 Daas
Leśne Doły
Ve jménu ďábla
2010 Benátky
Matka Tereza od koček
Święty interes
2009 Les
2006 Chaos
1999 Az alkimista és a szüz
Jak narkotyk
Na plebanii w Wyszkowie 1920
Wrota Europy
1997 Łóżko Wierszynina
1996 Deszczowy żołnierz
1995 Gnoje
1994 Podroz na wschod
1992 Nocne ptaki (TV film)
1990 Polepšovna
Smierc dziecioroba
1989 Światło odbite
1986 Maskarada

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Feniks (S06E09)
Kryzys nasz powszedni (S06E07)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ryzykowna teoria (S23E03)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (11)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (8)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Druga szansa (S05E11)
další epizody (17)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (6)
W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Trudny wybór (S03E11)
Wszystko zostaje w rodzinie (S03E09)
další epizody (12)
2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S10E01)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gwiazdor (S17E03)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Pakt (TV seriál)
Układ (S02E06)
Rozłam (S02E04)
Zamach (S02E03)
další epizody (4)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S08E09)
Episode 7 (S08E07)
Episode 1 (S08E01)
další epizody (6)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Priorytety (E05)
Wielkie marzenia (E04)
Pakt (TV seriál)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
Zstąpienie (S01E03)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (23)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Czas honoru (TV seriál)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
Kanały (S07E08)
další epizody (8)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (9)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w parku (S01E11)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 1 (S01E01)
Wszystko przed nami (TV seriál)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Obrona konieczna (S05E10)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
další epizody (6)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Plecaczek (E12)
Zjazd klasowy (E09)
další epizody (7)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 6 (S02E06)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (10)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Klasa na obcasach (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)

Dokumentární

1983 Senzace 20. století (TV seriál)