foto

Antoni Pawlicki

  • nar. 22.10.1983 (36 let)
    Varšava, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Orzeł. Ostatni patrol
2019 Legiony
Proceder
2017 Volta
2016 #WszystkoGra
2013 Papusza
2012 Big Love
Fotka
Kac Wawa
2011 Numeros, Los
Swieta krowa
2010 Cudowne lato
Kołysanka
2009 Wszystko
2008 Drzazgi
Jeszcze nie wieczór
2007 Dlaczego nie!
Katyň
2005 Z odzysku

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Portret podwójny (S06E08)
Farbowany lis (S06E04)
další epizody (5)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (34)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Grzechy przeszłości (S05E10)
další epizody (17)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (22)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Epidemia (S01E12)
Nieproszeni goście (S01E09)
Fałszywy trop (S01E05)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
Witaminy śmierci (S08E12)
Feralna impreza (S08E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dębowa Górka (S16E08)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wilcze jagody (S07E13)
Zakochana w mordercy (S07E12)
Mroczna tajemnica (S07E11)
další epizody (13)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Z zimną krwią (S06E13)
Koń wart miliony (S06E12)
Przekręt (S06E11)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Niebezpieczne zadanie (S04E13)
Śmierć dziewczyny (S04E12)
Morderczy plan (S04E11)
další epizody (20)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Instynkt (TV seriál)
Zniknięcie (E02)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sonata (S05E11)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (12)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Zdjęcie roku (E05)
Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
další epizody (11)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (12)
2006 Królowie śródmieścia (TV seriál)
Last Minute (E13)
Cofnąć czas (E12)
Wypadek (E11)
další epizody (12)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Śmierć w akademiku (S01E06)

Dokumentární

2017 Dwie korony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky