foto

Antoni Pawlicki

  • nar. 22.10.1983 (35 let)
    Varšava, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Legiony
Proceder
2017 Volta
2016 #WszystkoGra
2013 Papusza
2012 Big Love
Fotka
Kac Wawa
2011 Numeros, Los
Swieta krowa
2010 Cudowne lato
Kołysanka
2009 Wszystko
2008 Drzazgi
Jeszcze nie wieczór
2007 Dlaczego nie!
Katyň
2005 Z odzysku

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (12)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (12)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
další epizody (11)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (12)
2004 Kryminalni (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dwie korony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace