foto

Philip Coolidge

  • nar. 25.8.1908
    Concord, Massachusetts, USA
  • zem. 23.5.1967 (58 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Jen se nikdy nenudit
1966 Iron Men, The (TV film)
Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
1965 Největší příběh všech dob
1964 Hamlet
1962 Bon Voyage!
1960 Because They're Young
Kdo seje vítr
1959 It Happened to Jane
Na sever severozápadní linkou
The Mating Game
Třaslavec
1958 Chci žít!
1957 Slander
1956 Bojovníci se žraloky
1947 Bumerang

TV seriály

1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
1965 Kilroy (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Piano in the House (S03E22)
1961 'Way Out (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Grand Jury (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
1949 The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1999 Scream for Your Lives! William Castle and 'The Tingler' - a.z.

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace