foto

Alexander Nikolajevič Ostrovskij

  • nar. 12.4.1823
    Moskva, Ruské impérium
  • zem. 14.6.1886 (63 let)
    Ščelykov, Ruské impérium

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Les (TV film) - divadelní hra
2008 Bez viny vinovatyje - divadelní hra
2005 Anna - divadelní hra
2001 Dikarka - divadelní hra
1998 Na bojkom mestě - divadelní hra
1993 Provincialnyj benefis - divadelní hra
1989 Serdce ně kameň (TV film) - divadelní hra
Ženitba Balzaminova (TV film) - divadelní hra
1988 Kát'a Kabanová (TV film) - divadelní hra
1987 Les - divadelní hra
1985 Až naprší a uschne... - divadelní hra
Bez viny vinovatyje - divadelní hra
Búrka (TV film) - divadelní hra
1984 Krutá romance - divadelní hra
1983 Erdő (TV film) - divadelní hra
Pozdnyaya lyubov (TV film) - divadelní hra
1982 Proradné peníze - divadelní hra
1981 Hogyan csináljunk karriert? (TV film) - divadelní hra
Вакансия - divadelní hra
1979 Wald, Der (TV film) - divadelní hra
1978 Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film) - divadelní hra
Krasavec-mužčina (TV film) - divadelní hra
1977 Káťa Kabanová (TV film) - divadelní hra
Poslední oběť - divadelní hra
Výnosné místo (TV film) - divadelní hra
1976 Vuci i ovce (TV film) - divadelní hra
1972 Výnosné místo (TV film) - divadelní hra
1971 Na vsjakovo mudreca dovoľno prostoty (TV film) - divadelní hra
Pozdná láska (TV film) - divadelní hra
Vesennyaya skazka (TV film) - divadelní hra
Wald, Der (TV film) - divadelní hra
Wölfe und Schafe (TV film) - divadelní hra
1969 Sněhurečka - divadelní hra
1965 Jövedelmező állás (TV film)
Späte Liebe (TV film) - divadelní hra
Výnosné miesto (TV film) - divadelní hra
1964 Tolles Geld (TV film) - divadelní hra
Wölfe und Schafe (TV film) - divadelní hra
Ženitba Balzaminova - divadelní hra
1963 Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film) - divadelní hra
Talente und Verehrer (TV film) - divadelní hra
1962 Het dagboek van een deugniet (TV film) - divadelní hra
Pozdní láska (TV film) - divadelní hra
1959 Dummheit macht auch der Gescheiteste, Eine (TV film) - divadelní hra
1958 Pučina - divadelní hra
1956 Talenty a ctitelé - divadelní hra
1955 Na bojkom mestě - divadelní hra
1953 Horoucí srdce - divadelní hra
Les - divadelní hra
1952 I chytrák se spálí - divadelní hra
Sněhurka - divadelní hra
Vlci a ovce - divadelní hra
1945 Osudné setkání - divadelní hra
1937 Nevěsta bez věna - divadelní hra
1935 Výkřik do sibiřské noci - divadelní hra
1934 Bouře - divadelní hra
1916 Na bojkom mestě - divadelní hra
1914 Sněguročka - divadelní hra
1911 Na bojkom mestě - divadelní hra

TV seriály

1984 Veraneantes (TV seriál) - divadelní hra

Divadelní záznam

2008 Katia Kabanova (divadelní záznam) - divadelní hra
1999 Les (divadelní záznam)
1986 Výnosné miesto (divadelní záznam)
1984 Aj múdry schybí (divadelní záznam) - divadelní hra
1982 Les (divadelní záznam)
1963 I chytrák se spálí (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky