foto

M83

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Suburra (2015)

    - Výraznou hudební složkou filmu jsou skladby formace M83 z jejich původní tvorby. Film obsahuje celkem 13 skladeb M83 (včetně těch nejslavnějších): Outro, Midnight City, Wait, Violet Tree, Sister (Part I+II), Waves Waves Waves, My Own Strange Path, By the Kiss, We Own the Sky, On a White Lake Near a Green Mountain, In the Cold I'm Standing, Bruits de train. (POMO)

  • Nevědomí (2013)

    - Hudební formace M83 byla pro Kosinskiho jasnou volbou už během prvních návrhů scénáře v roce 2005. Jako u předchozí filmu Tron: Legacy 3D (2010) orchestroval znovu skladby Joe Trapanese. (Brousitch)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Nůž v srdci
2015 Suburra - nepůvodní
2013 Nevědomí
2006 By the Kiss

Dokumentární

2008 That's It, That's All. - nepůvodní

Hudební videoklipy

2011 Midnight City (hudební videoklip)