foto

Joseph Trapanese

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Girl and a Gun, A
2017 Only the Brave
Shimmer Lake
2016 Aliance
Jean-Claude Van Johnson (TV film)
2015 Rezistence
Straight Outta Compton
2014 Earth to Echo
Zátah 2
2013 Nevědomí
2012 Jumpmaster
Pathfinder
2011 Mamitas
Zátah: Vykoupení
2010 Cesta ven
2009 Zúčtování: Armagedon

TV seriály

2017 Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
RAINBOW (S02E21)
GLOBALREACH (S02E20)
další epizody (13)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
CLEOPATRA (S02E09)
ODENVY (S02E08)
LCFLUTTER (S02E07)
další epizody (7)
2012 Tron: Povstání (TV seriál)

Dokumentární

2015 Daft Punk Unchained

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Dexter (TV seriál)

Dokumentární

2016 SCORE: A Film Music Documentary
2015 Daft Punk Unchained

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace