foto

Janus Nabil Bakrawi

  • nar. 23.12.1974 (43 let)
    Lyngby, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sázka na všechno
2015 Dlouhý příběh ve zkratce
2010 Hash
2009 Superbrácha
2007 Cecilie
2006 Istedgade
2003 Tvilling
Zakka West
2002 Chyťte tu dívku
1999 Pizza King
1998 Nattens engel
1997 Sinans bryllup

TV seriály

2012 Rita (TV seriál)
2009 Mille (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (6)
2004 Ørnen (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

TV pořady

2001 Viva (TV pořad)
1994 Fangerne på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace