Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční můry jako klíč k dávnému zločinu
Cecilie vidí a slyší věci, které ostatní nevnímají; místa nejednou mění svůj vzhled a lidé tam vlastně ani nejsou. Jedné noci je znásilněna, ale o činu nezůstanou žádné důkazy a žádné stopy. Manžel Mads ji přivede na psychiatrickou kliniku, kde s pomocí psychiatra Pera začíná rozplétat děsivou souvislost mezi svým zážitkem a brutální vraždou, která se stala před více než třiceti lety. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

claudel 

všechny recenze uživatele

Docela povedený kriminální thriller o tématu, které mě osobně dost zajímá - reinkarnace. Sonja Richter mě dostala v Otevřených srdcích, tady jsem ji ale téměř nepoznal, což neznamená, že by předvedla slabší herecký výkon. severské kinematografii fandím, díla do ní náležející mají zvláštní, těžko definovatelnou atmosféru. A mám rád krimi, která se zabývají dávnými zločiny, jež přesahují do současnosti. Nemohu ovšem říct, že bych se nějak výrazně bál, za horor bych Cecilii rozhodně nepovažoval. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po prvé: Nejde o horror ako taký......triller je dokonalé pomenovanie. Po druhé: Námet nie je ničím novým, akurát je zaobalený do iného baliaceho papiera.....,ale je natoľko zaujímavý ..................aby "zaujal". Po tretie: Atmosféra, ktorú režisér dokázal navodiť v tomto filme je niekedy až mrazivá.....t.j....vzávam režisérovi hold. Po štvrté: Ak sa rozhodnete pozrieť si tento film nenechajte sa odradiť prvými minútami, ktoré sú trošku kostrbaté ....................a menej pútavé.... ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Cecilie je průměrný horor ve stylu např. Shaymalanova Šestého smyslu. Plusem je určitě netypické severské prostředí a neokoukaní herci. Lekaček kupodivu moc není, což bych jako negativum neviděl, neboť Cecilie sázela na atmosféru a mysteriózno. To bohužel nebylo uplně dotáhnuto do konce a k příjemnému mrazení v zádech notný kus chyběl. Škoda. I tak je to příjemná podívaná a změna od stále neměnící se americké produkce. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Prvé čo ma napadlo že to bolo parádne natočené,naozaj kamera ma bavila.Horor to nieje ale aj tak sa tento film vyznačuje veľmi silnou atmosférou a k tomu to dotvára aj tá deprimujúca hudba.Pripomínalo mi to Gothiku a Pod povrchom tak preto príbeh je dosť odpozeraný a ani neprekvapí ale vie zaujať a to je hlavné.Tá mrazivá atmosféra ktorá sa vliekla celým filmom proste paráda.Aj herecké osadenstvo bolo dobré zvolené a ozaj sa sem hodili.Je tu všetko atmosféra,napätie a aj temný príbeh.Ten koniec bol vygradovaný dokonalou drsnosťou a môžem povedať,že to bola vynikajúca bodka za aj tak dosť dobrým filmom. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak musim dostat ze jste me opet dostali na plne care,tento film 71% a horror!!??tak pokud je nekdo velmi odvazan s toho ze muze sledovat hodinu a pul posahanou zenskou,ktera slysi obcas nejak plac a jeste se u toho i bat tak to jo!..aha ona neni posahana,ale navstevuje ji duch zavrazdene divky??stokrat omlete tema ,absolutne nic noveho,jenom s tim misto japoncu prilezli Danove!hura,sypejme tomu hory hvezd....... P.S.-vsiml jsem si ze jem ho svym hodnocenim shodil s cervene mezi modre,alespon malinkate zadostiucineni!:)))) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v dánském městě Svendborg. (GASTON73)

Reklama

Reklama