Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční můry jako klíč k dávnému zločinu
Cecilie vidí a slyší věci, které ostatní nevnímají; místa nejednou mění svůj vzhled a lidé tam vlastně ani nejsou. Jedné noci je znásilněna, ale o činu nezůstanou žádné důkazy a žádné stopy. Manžel Mads ji přivede na psychiatrickou kliniku, kde s pomocí psychiatra Pera začíná rozplétat děsivou souvislost mezi svým zážitkem a brutální vraždou, která se stala před více než třiceti lety. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po prvé: Nejde o horror ako taký......triller je dokonalé pomenovanie. Po druhé: Námet nie je ničím novým, akurát je zaobalený do iného baliaceho papiera.....,ale je natoľko zaujímavý ..................aby "zaujal". Po tretie: Atmosféra, ktorú režisér dokázal navodiť v tomto filme je niekedy až mrazivá.....t.j....vzávam režisérovi hold. Po štvrté: Ak sa rozhodnete pozrieť si tento film nenechajte sa odradiť prvými minútami, ktoré sú trošku kostrbaté ....................a menej pútavé.... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Seveřané horory točit umí. O tom mě přesvědčili jak Švédové s upírským dramatem/hororem "Ať vejde ten pravý", tak Norové, jejichž oba díly Fritt vilt patří mezi mé nejoblíbenější horory vůbec a s lesními vyvražďovačkami taky nezklamali (Temné lesy, Lovci lidí). První seznámení tentokrát s dánským hororem dopadlo taky na výbornou. Cecilie je opravdu zajímavý a místy velmi napínavý horor se zajímavou tématikou. Rozhodně mě tento horor dokázal zaujmout, jak svojí temnou atmosférou, tak právě onou netradiční myšlenkou. Navíc zpracování bylo více než dobré. Jen tak dál Dánové... 70% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem bych asi upozornil, že nejde až tak o horor. Spíš bych to viděl jako mysteriozní thriler. Sice to má pomalejší rozjezd ale mě to i tak sedlo. Nedá se ani tak říct, že se jedná o něco originálního. Prostě taková ta klasika. Všichni si totiž myslí, že Cecilka má vyjebáno v hlavě ona si vak prochází peklem protože vidí co jiní ne. Nechci víc prozrazovat o co tady go a odkud vítr vane. Určitě to i přes svoji "neoriginalitu" svoji atmosféru má. Nechybí tomu ani napětí. Už několikátej film se Sonjou Richter. Zatím nikdy nezklamala. Slabší 4hvězdy. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak musim dostat ze jste me opet dostali na plne care,tento film 71% a horror!!??tak pokud je nekdo velmi odvazan s toho ze muze sledovat hodinu a pul posahanou zenskou,ktera slysi obcas nejak plac a jeste se u toho i bat tak to jo!..aha ona neni posahana,ale navstevuje ji duch zavrazdene divky??stokrat omlete tema ,absolutne nic noveho,jenom s tim misto japoncu prilezli Danove!hura,sypejme tomu hory hvezd....... P.S.-vsiml jsem si ze jem ho svym hodnocenim shodil s cervene mezi modre,alespon malinkate zadostiucineni!:)))) ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Cecilie je průměrný horor ve stylu např. Shaymalanova Šestého smyslu. Plusem je určitě netypické severské prostředí a neokoukaní herci. Lekaček kupodivu moc není, což bych jako negativum neviděl, neboť Cecilie sázela na atmosféru a mysteriózno. To bohužel nebylo uplně dotáhnuto do konce a k příjemnému mrazení v zádech notný kus chyběl. Škoda. I tak je to příjemná podívaná a změna od stále neměnící se americké produkce. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v dánském městě Svendborg. (GASTON73)

Reklama

Reklama