foto

Harry Winer

  • nar. 4.5.1947 (71 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Učebnice smrti (TV film)
2005 Skok do neznáma (TV film)
2004 Nevěra (TV film)
2003 Lucky 7 (TV film)
2002 Damaged Care (TV film)
1999 Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
1996 Domácí vězení
1993 J.F.K.: Reckless Yout (TV film)
Men Don't Tell (TV film)
1992 Stay the Night (TV film)
Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story (TV film)
1991 The Company (TV film)
1990 Když si na mě vzpomeneš (TV film)
1989 I Love You Perfect (TV film)
1988 Heartbeat (TV film)
1987 Jake's M.O.
1986 Vesmírný tábor
1985 Mirrors (TV film)
1984 Single Bars, Single Women (TV film)

TV seriály

2007 Veronica Mars (TV seriál)
Vzkaz ze záhrobí (S03E14)
2006 Windfall (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
O hříších a lidech (S03E07)
Pro lásku k fotbalu (S03E03)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Závan minulosti (S02E05)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Setkání s Johnem Smithem (S01E03)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Přiznání (S01E11)
2001 Alias (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E04)
Dawsonův svět (TV seriál)
Appetite for Destruction (S05E10)
The Graduate (S04E22)
The Te of Pacey (S04E12)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1984 Papírové panenky (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1982 Callahan (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Stone (TV seriál)

Dokumentární

1976 Legend of Bigfoot, The

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace